Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
Share on Facebook

Tärkeää tietoa

Kurssille ilmoittautuminen ja peruutusehdot:

Kurssille ilmoittaudutaan aina joko kirjallisesti sähköpostitse, Facebookin kautta yksityisviestinä tai puhelimitse (yhteystiedot). Kurssimaksusta lähetetään ilmoittautumisen jälkeen lasku/maksutiedot. Lasku maksetaan eräpäivään mennessä. Maksamattomasta laskusta lähetetään yksi huomautuslasku, johon on lisätty viivästyskorko ja huomautuskulut. Mikäli lasku jää maksamatta, ilmoittautuminen kurssille raukeaa. Maksamaton lasku siirretään perintään.

Ilmoittautuminen on sitova ja asiakas asiakas hyväksyy ilmoittautumalla seuraaviin ehtoihin.

Oikeudet muutoksiin kurssien aikatauluissa, kurssipaikoissa tai kouluttajissa pidätetään. Koirakoululla on oikeus perua kurssi ennen sen alkamista, jolloin maksetut osallistumismaksut palautetaan kokonaisuudessaan.

Jos perut kurssiosallistumisesi 7 vuorokautta ennen koulutuksen alkua (tai aiemmin), palautamme 90 % kurssin hinnasta. Jos kurssia ei ole vielä maksettu, veloitetaan kurssihinnasta 30 %. Jos peruutus tulee alle 7 vuorokautta ennen koulutuksen alkua, veloitamme koko osallistumismaksun. Peruutus on tehtävä puhelimitse tai sähköpostitse.

Mikäli kurssille osallistuminen peruuntuu koiran tai omistajan sairastumisesta, palautetaan 90% kurssimaksusta, jos ilmoitus tehdään 7 vuorokautta ennen kurssin alkua. Peruutuksen yhetydessä on esitettävä eläinlääkärin tai lääkärin lausunto sairastumisesta.

Muut henkilökohtaiset syyt eivät ole peruste maksun palautukselle. Tämä koskee myös kurssin jättämistä kesken.

 

Vakuutusasiat/vastuuasiat:

Jokainen koiranomistaja on vastuussa oman koiransa aiheuttamista vahingoista ja siten myös korvausvelvollinen. Yrittäjällä ei ole kurssilaisille erillistä vakuutusta, joten huolehdithan, että koirasi on asianmukaisesti vakuutettu mahdollisten vahinkojen osalta tai että henkilökohtainen vakuutuksesi kattaa myös mahdollisesti osan vahingoista.

Koiran omistaja on vastuussa siitä, että hänen koiransa on rokotettu asianmukaisesti. Omistajan on myös huolehdittava siitä, ettei tuo sairasta koiraa tai juoksuista narttua kentälle.

 

Ongelmakoirakoulutuksesta (sopimus):

Ongelmakoirakoulutuksen ensimmäisellä käyntikerralla yrittäjä sekä asiakas allekirjoittavat koulutussopimuksen, jossa ilmenee molempien osapuolten vastuualueet. Sopimuksen voit lukea etukäteen alla olevasta linkistä:

 

Koulutussopimus

 

 

Eettiset säännöt ja eläinsuojelulaki: 

Kouluttaja noudattaa linkistä löytyviä eettisiä sääntöjä sekä eläinsuojelulakia.

 

Eettiset säännöt

 

Kurssille ilmoittautuneilla tulee olla mahdollisuus ottaa auto mukaan koulutukseen, jotta koirasi voi odottaa vuoroaan sekä rauhoittua. Koiran omistajan tulee varautua kurssille hyvän hihnan sekä tukevan kaulapannan tai valjaiden kanssa.

Kuristuspantaa eikä flexiä suositella! 

Ota mukaan myös säähän sopivat varustukset sekä vettä koirallesi. Varaa myös tarpeeksi ruokapalkkaa mukaan, pilko se kotona tarpeeksi pieniksi paloiksi. Hyvänä makupalana toimii mm. keitetty kana tai maksa, naudan kieli, lihapullat tai nakit jne. Muista kuitenkin, että vain koirasi määrittelee sen, mikä on todella hyvä palkkio!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

          

                           

Animal Behaviour SciencesAnimal Behaviour Sciences

              Hyvä KoiraHyvä Koira