Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
Share on Facebook

Yrittäjä

 

Olen eläinkouluttaja Annina Björlund ja olen opiskellut koirankouluttajaksi sekä ongelmakoirankouluttajaksi Suomen Eläinkoulutuskeskuksella. Suoriuduin opiskeluista hyvin arvosanoin ja pääsin Eläinkouluttajakillan jäseneksi.


Olen käynyt Bob Baileyn seminaarissa Ruotsissa sekä ylläpitänyt tietojani monilla muilla eri kursseilla ja luennoilla, muun muassa Tommy Wirenin luennoilla. David Appleby, Tuire Kaimio, siinä muutama muu luennoitsija/kouluttaja, jolta olen oppia ja tietoa hakenut. Pyrin kouluttautumaan ja ylläpitämään taitojani jatkuvasti. Kouluttaja ei ole koskaan valmis. Nöyryys sekä oppimisen halu on hyviä kouluttajan ominaisuuksia.

 

Opiskelen myös biologiaa Jyväskylän Avoimessa Yliopistossa tällä hetkellä. Eläinten käyttäytyminen on aina ollut suuri kiinnostukseni aihe, joten koirien koulutus on luonnollinen jatkumo elämälleni.

 

Minulla on ollut useita koiria ja muita eläimiä elämäni aikana, mutta tällä hetkellä sänkyni valtaa kaksi broholmer-urosta sekä seropi-rescuenarttu. Nartun kanssa meillä on vielä treenejä paljon edessä, jotta tytöstä saadaan sopiva kansalainen tähän ihmisten yhteiskuntaan, mutta edistystä on jo tapahtunut mukavasti. Kotoani löytyy myös kaksi neitokakadua, kaksi parta-agamaa sekä akaattikotilo. Rakastan kaikkia eläimiä sekä luontoa hyvin paljon ja harrastankin paljon metsässä liikkumista.

Harrastan myös aktiivisesti eläinsuojeluyhdistystoimintaa. Jo toista kautta olen Keski-Suomen Eläinsuojeluyhdistyksen (KSESY) hallituksen varajäsenenä.

 

Koulutuksessa käytän positiivisia keinoja, sillä uskon, että parhaat tulokset saadaan aikaiseksi ilman pakkokeinoja. Kun koira oppii leikin ja hauskan kautta, se myös haluaa toimia innokkaammin ja oppi menee paremmin perille.

 

Suden kanssaSuden kanssa

 

 

 

 

 

Annina Björlund

 

 

 

 

 

          

                           

Animal Behaviour SciencesAnimal Behaviour Sciences

              Hyvä KoiraHyvä Koira